Ana Sayfa
» 1160  kampanyayı sizin için bir araya topladık...
 
        Ok Yardım Üye Ol   Kampanya Habercisine Kayıt Ol   Favorilerime Ekle Ana Sayfam Yap RSS
TÜM FİRMALAR
VİTRİNDEKİLER
Elite World İstanbul Otel ´in şık ve nezih atmosferinde 5 yıldızlı bir hizmet anlayışıyla rüya gibi bir düğün sizi bekliyor!
Elite World Hotels
 
OPET ´TE HER YOL KAZANMAYA ÇIKIYOR!
Opet
 
Özdilek ´in 39. Yaşında Peugeot 207 Kazanma Şansını Kaçırmayın!
Özdilek
 
Burger King ´den 10.000 TL ´lik Tatil Hediye!
Burger King
 
Yurtiçi Kargo ´da 20 Paroludan Her Birine 5.000 TL Değerinde Paropuan Hediye!
Yurtiçi Kargo
 
KAMPANYA DETAYI
"İncelemekte olduğunuz kampanya sona ermiştir. Sistemimizdeki binlerce güncel kampanyaya sol taraftaki menülerden ulaşabilir, kampanya habercisine üye olarak ilginizi çeken konulardaki kampanyaların size e-mail ile ulaşmasını sağlayabilirsiniz."

 Adese » Barilla ve Filiz ´den 50 TL Adese Puan Hediye!
  
Barilla ve Filiz ´den 50 TL Adese Puan Hediye!

21 Haziran-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında dese Kartla Barilla ve/veya Filiz markalı ürünlerdenen çok alışveriş yapan ilk 100 kişiden biri olun, 50 TL ´lik Adese Puan kazanın.

Kampanya, 21 Haziran-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında tüm Adese ve Adesemlerde geçerlidir. Kampanya dönemi boyunca Barilla ve Filiz ürünlerinin herhangi bir gramajından/herhangi birinden/hepsindenparasal toplamda en fazla alışveriş yapan ilk 100 kişiye 50 TL değerinde Adese puan hediye edilecektir. Kampanyaya katılım için en az 10 TLlik alışveriş yapmak zorunludur. 18 yaşından küçük olanlar kampanyayakatılamazlar. Katılımcıların Adese Kart kayıtlarındaki kişisel bilgilerinin; Kampanya konusu ürünlerden alışverişleri esnasında güncel, doğru ve tam olması gerekmektedir. Her bir katılımcı kampanyada yalnızca birkere hak sahibi olabilir(bir kere 50TLlik hediye puan alabilir). Hediye almaya hak kazanan katılımcıların isimler 05 Ağustos 2010 tarihinde www.adese.com.tr adresinden ilan edilecek ve Adese Kartında cep telefonubilgisi olan müşterilerimiz SMS gönderilmek sureti ile bilgilendirilecektir. Web adresindeki ilan veya SMSnin gönderilmiş olması duyurunun yapılmış olması hükmündedir. Teknik sebepler veya operatörlerdenkaynaklanan sebeplerle ilan ulaşılamamasından Adese sorumlu değildir. Hak sahibi olduğu halde puanını 05 Ağustos 2010 itibari ile 90 gün içerisinde harcamayan hak sahipleri bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır. Bu durumda, Adese söz konusu hediyeyi yeniden kampanyaya dahil edip etmemek konusunda karar verme hakkına sahiptir. Bir kişinin birden fazla kartı varsa sadece bir tanesiyle kampanyayakatılabilir. Aynı anda birden fazla katılımcının kampanya konusu ürünlerden aynı tutarda alışverişi olması durumunda; kampanya konusu ürünlerin içinde geçen fişlerin toplam tutarları dikkate alınacaktır. Fiş toplamlarının da aynı olması durumunda bilgisayar kayıtlarındaki alışveriş gün ve saatleri dikkate alınacaktır. Gün ve saat önceliği olan hak kazanacaktır. Kampanya ürünlerinden yapılan alışverişlerin iadesi yapılmışsa, iade edilen tutarları kampanyadan kazananların tespiti esnasında toplam alışveriş tutarından düşülecektir. Toplu ve yeniden satış amaçlı toptan satışlar kampanyaya dahil değildir.

  
MarketGıda ile ilgili tüm kampanyalar...
Adese firmasına ait diğer kampanyalar...
 
Kampanya Başlangıcı » 21.06.2010
Kampanya Bitişi » 31.07.2010
Arkadaşına Haber Ver
Hangikampanya.com sitesini arkadaşlarınıza duyurmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.
E-POSTA BAŞLIĞI
»
 
E-POSTA ADRESİ
» @ Ekle
 
 
Hangikampanya.com dan haberdar etmek istediğiniz arkadaşlarınızın e-posta adreslerini yukarıya girip ekle butonuna basınız. E-posta adreslerini tamamladıktan sonra gönder butonuna basınız.
Gönder
Paylaş/Kaydet/İşaretle